Hoe werkt het?

Voor uw hond(en) mee gaan, kom ik eerst bij u thuis voor een kennismaking. We spreken dan onder andere over het karakter en gedrag van uw hond, maar ook over gezondheid, dierenartsen en verzekeringen. Tijdens dit gesprek worden er een aantal formulieren ingevuld en heeft u gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Uw hond wordt op een afgesproken dag thuis opgehaald. Uw hond draagt zijn eigen goed passende halsband. Ik laat hem in zijn eigen omgeving uit.

Na de uitlaat wordt uw hond weer thuis gebracht. Omdat het ook nogal eens kan regenen kan de hond behoorlijk nat worden, ik adviseer u dan ook een handdoek bij de deur te leggen, zodat ik uw dier van de ergste nattigheid kan ontdoen. Indien gewenst voer ik bij thuiskomst uw hond.

Annuleringen

Annuleringen dienen uiterlijk om 20:00 uur op de avond voorafgaande aan de uitlaat doorgegeven te zijn. Indien er niet tijdig is geannuleerd wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Tenzij er sprake is van overmacht, dit is ter beoordeling van Hondenuitlaat Binky.

Entingen

Iedereen weet dat het belangrijk is dat een hond ingeënt moet worden tegen diverse ziektes. Er is echter een hele discussie gaande over het enten van de hond. Er zijn mensen die hun honden tegenwoordig via een titerbepaling laten enten.

Voor het welzijn van de hond vind ik het belangrijk dat de hond geënt wordt of een deugdelijke titerbepaling heeft gehad.

Reacties zijn gesloten.